marți, 2 iulie 2013

Posibile simptome de cancer

Simptomele specifice pentru a privi afară pentru

Următoarele simptome pot fi cauzate de cancer, dar ele pot fi, de asemenea, cauzate de multe boli mai puțin grave. Nu există informații de mai jos despre

Un nod undeva pe corpul tau

Dacă ați găsit un nodul oriunde pe corp, care nu este normal pentru tine, du-te la medicul de familie.Acesta ar putea fi un semn de cancer. Ce tip de cancer depinde de unde forfetare este.
Cele mai multe san si cancer testicular sunt găsite, fie de către persoana cu cancer sau partenerul lor. Este important să știți cum corpul tau se simte și arată, astfel încât să observați rapid orice modificări. Intrați în obiceiul de a se simți sani sau testicule. Observați modul în care pielea arata si se simte. Sa se familiarizeze cu forma și orice lumpiness că este normal pentru tine. Dacă observați ceva neobișnuit, du-te la medicul de familie. Nu există informații cu privire la conștientizarea de sân și de conștientizare testicular în cancerul de sân și secțiuni de cancer testicular.
Un nod în gât, vintre sau sub brațul tău ar putea fi o glanda limfatici măriți. Acest lucru poate fi, de asemenea, un semn de cancer. Sau ar putea fi o infectie netratata. Oricum, aveți nevoie pentru a vedea medicul de familie. 
Este important pentru a obține orice bulgări verificate de îndată ce le observa. Dar este demn de amintit că mulți noduli sunt cauzate de alte lucruri și nu de cancer.

Modificări într-o aluniță pe piele

Ar trebui să vedeți un GP dacă observați orice modificări la un mol, cum ar fi
  • Sângerare
  • Mâncărime
  • Creșterea în dimensiuni
  • Schimba intr-o forma sau culoare
Dacă aveți o mulțime de alunite, sau alunițe în locuri care sunt dificil de a vedea, cere un membru al familiei sau un prieten pentru a vă ajuta să le examineze. Ei vor trebui să se familiarizeze cu care alunite dumneavoastră sunt și ceea ce arata.
Ați putea fi la risc mai mare de melanom, dacă aveți un istoric familial de melanom și mai mult de 50 la 100 de alunite. Puteți cere medicului de familie pentru a te referi la un specialist de piele sau clinica pigmentate leziune. Medicul sau asistenta de specialitate poate examina alunite dumneavoastră în mod regulat. Orice modificări pot fi apoi preluat de repede

O tuse sau răgușeală care nu va merge departe

Dacă aveți o tuse mai mult de 3 saptamani, sa-l verificat de către medicul de familie. Probabil, acesta va fi doar inflamatie sau infectie. Dar dacă este cancer, mai devreme ați afla, cu atât mai probabil sunteți de a avea un rezultat bun la tratament. Dacă aveți tuse cu sânge, consultați medicul de familie cât mai curând posibil.
Există mai multe despre simptome de cancer pulmonar în partea de cancer pulmonar.
O voce răgușită, care durează mai puțin de 3 săptămâni sau continua sa se ​​intoarca ar putea fi un semn de cancer de laringe (caseta de voce) . Acesta ar putea fi doar o inflamatie a laringelui (laringita), dar ar trebui să-l verificat.

O schimbare a tranzitului intestinal

Este important sa stii ce este normal pentru tine - de exemplu, cât de des au de obicei o mișcare intestinului și dacă acesta este liber sau firmă. A se vedea medicul dumneavoastră dacă aveți oricare dintre următoarele modificări pentru mai mult de 3 săptămâni
  • Sângerare din partea de jos pentru nici un motiv evident
  • Dureri de burtă, mai ales daca este severa
  • Un nod in burtica ta
  • Ai scaune trecători dificultate (mișcări intestinale)
  • Vrei să tulpina de multe ori
  • Ai scaune frecvente perdant sau mai multe (mișcări intestinale)
Aceste simptome sunt adesea cauzate de alte conditii decat cancerul, dar cel mai bine este să verificați.
Medicul de familie cât mai curând posibil, în cazul în care scaunele sunt negre, cum ar fi gudron.Acest lucru poate fi un semn de sângerare în intestin.

Dificultăți la înghițire sau indigestie persistenta

Precum și dificultăți la înghițire, este posibil să aveți o senzație de arsură atunci când înghiți sau poate simti ca alimentele se lipesc în gât. Acest lucru se poate datora unei îngustare inofensiv, numit un strictura. Dar ar putea fi un cancer blocarea esofagului (esofag) . Oricum, ar trebui să vedeți medicul de familie pentru a verifica.
Indigestia este o problemă foarte frecvente și nu este de obicei cauzata de cancer. Ea poate fi foarte dureros, chiar și atunci când nu este nimic grav gresit. Dar poate fi, de asemenea, un semn decancer la stomac . Ia o verificare de la medicul de familie în cazul în care
  • Ai indigestie mult
  • Este deosebit de dureros
  • Ea a venit pe neașteptate

Orice sângerare anormale

Sângerări anormale nu pot fi cauzate de cancer, dar acesta este un semn că ceva este greșit și ar trebui să fie verificate. Nu există informații de mai jos pe

Sângerare de la pasajul spate (partea de jos)

Dacă aveți sângerări din pasajul spate, este cel mai probabil sa fie din cauza piloti (hemoroizi), dar ar putea fi un semn de cancer.

Sângerări vaginale anormale

Sângerare vaginală între perioade, după sex sau în orice moment, dacă ați trecut menopauză, ar putea fi un semn de cancer de col uterin sau de uter . Acesta poate fi, de asemenea, un simptom alcancerului vaginal (deși acest lucru este destul de rar). Există multe alte cauze mai probabil de sangerare, dar cel mai bine este de a vedea medicul de familie pentru a exclude cancerul afară.

Sânge în urină

Sange in urina ar putea fi un semn de infectie. Dar ar putea fi un semn de vezicii urinare sau cancer de rinichi și așa ar trebui să fie verificate de către medicul de familie. Dacă aveți sânge roșu aprins în urină, și nu aveți o infecție, medicul dumneavoastră ar trebui să vă trimită la un specialist în boli ale vezicii urinare (urolog). Fii conștient, însă, că urina de culoare roz sau rosu poate fi cauzata de colorare în medicamente sau alimente, cum ar fi sfecla sau mure. Dacă puteți exclude pe cei ca o posibila cauza, apoi du-te la medicul de familie.

Vărsături cu sânge

Dacă vărsați și observați sânge spune medicul imediat. Acesta este cel mai probabil să fie de la un ulcer la stomac sângerare sau de iritare a mucoasei stomacului. Dar ar putea fi, de asemenea, din cauza cancerului de stomac . Oricare dintre acestea trebuie să fie verificate de către un medic.

Sângerări nazale

Sangerari nazale frecvente sunt puțin probabil să fie cauzate de cancer. Dar foarte rar, acest lucru ar putea fi un semn de leucemie . Cu toate acestea, în cazul în care acesta a fost leucemie, va trebui, de obicei, alte simptome prea.

Un gât sau ulcer care nu se va vindeca

Pielea este foarte bun la repararea în sine și leziuni vindeca, de obicei, într-o săptămână sau cam asa ceva. Infectia este cauza cea mai probabila de orice rană care nu se vindecă. Dar o zonă de gât sau ulcer
  • În gura sau pe limbă
  • Pe organele genitale (penis sau vulvei)
  • Pe piele, în special în zonele care au fost expuse la o multime de soare
poate fi, de asemenea, un semn de cancer. Dacă aveți o rană sau ulcer care nu sa vindecat după câteva săptămâni, ori de câte ori este pe corp, du-te la medicul de familie pentru a avea le-a verificat.

Dificultate la urinare

Dacă aveți dificultăți la urinare, du-te la medicul de familie. Aceasta este o problema comuna la barbati pe măsură ce îmbătrânesc. Cauza este, de obicei, prostatei lărgirea și zdrobirea tub care trece prin urina. Extinderea poate fi o creștere inofensive (benigne) a prostatei. Dar la unii bărbați, aceasta se datorează cancerului de prostată . Dacă aveți simptome, medicul poate face un test de sange care ar putea ajuta să arate dacă există ceva să vă faceți griji. Există mai multe informații despre acest test de sânge, numit un test PSA , în partea de cancer de prostată.
Amintiți-vă - infectii pot face, de asemenea, este dificil de a urina.

Pierderea in greutate inexplicabila

Dacă pierzi brusc o mulțime de greutate într-un timp scurt și nu sunt dieta, pentru a primi un cec de la medicul de familie. O mulțime de greutate înseamnă aproximativ 5 kilograme sau 10lbs pe o pereche de luni (dar acest lucru depinde, de asemenea, pe înălțimea normală și greutate).

Dureri inexplicabile

Durerea poate fi un semn precoce a unor tipuri de cancer, inclusiv cancer la oase . Dar poate fi, de asemenea, un simptom de probleme mai puțin grave, cum ar fi un mușchi tras. Musculare și dureri articulare, de obicei, treptat, mai bine cu timpul, dar poate dura mai multe săptămâni pentru a merge complet. Noi obține toate dureri mai ales pe masura ce imbatranim. Ea poate fi dificil să știu dacă o durere sau durere este ceva serios sau nu. Obțineți o verificare de la medicul dumneavoastră dacă aveți o durere sau dureri care nu se poate explica, nu este mai bine și durează timp de câteva săptămâni.

Senzație foarte obosit tot timpul (oboseala)

Noi toți obosesc uneori, dar oboseala este oboseală extremă și o lipsă acută de energie. Dacă oboseala este cauza cancerului, ar trebui în mod normal, de asemenea, alte simptome.

Modificări ale pielii

Cancer de piele nu sunt singurul tip de cancer care poate afecta pielea. Unele tipuri de cancer în interiorul corpului poate afecta de asemenea pielea. În funcție de tipul de cancer, pielea poate
  • Devin galbene (icter)
  • Fi însoțită de mâncărime
  • Se înroșesc mai tare
  • Simti si sa arati diferit
Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, mergeți la medicul de familie.

Modificări biberon

Dacă aveți
  • Secretiile mamelonare (mai ales daca este pătat de sânge)
  • Modificări în poziția de sfârcul
  • O erupție pe sau în jurul sfârcului
trebuie să mergeți la medicul de familie. Toate aceste simptome pot fi cauzate de diferite motive, dar ar putea fi un semn de cancer de sân, deci este important pentru a obține verificate. Există mai multe informații despre simptome de cancer de san in sectiunea cancerul de san.

Transpirații nocturne inexplicabile

Dacă începe brusc cu transpirații abundente, inexplicabile în noapte, consultați medicul de familie pentru a verifica. Transpirații nocturne poate fi un simptom al unor tipuri de cancer, de exemplulimfoame . Dar poate fi bine din cauza altceva. Multe condiții diferite provoca transpirații nocturne, cum ar fi infectii, diabet zaharat și menopauza la femei. Transpirații pot fi, de asemenea, un efect secundar al unor medicamente.

Respirație

Lipsa de aer poate fi cauzata de mai multe condiții diferite medicale, cum ar fi infecțiile sau niveluri scazute de celule rosii din sange. Acesta poate fi, de asemenea, un simptom al unor forme de cancer, cum ar fi cancerul pulmonar, sau tipuri de cancer de sânge, cum ar fi leucemia, care produc niveluri scăzute de celule roșii.
Amintiți-vă - în cele mai multe cazuri, aceste simptome se vor dovedi a fi altceva decât cancerul. Dar ele sunt toate semne ale bolii și nu veți fi pierzi timpul medicul de a le verificat. Și cu cât mai repede cu atât mai bine. Este mai bine pentru a merge pentru o verifica decât păstreze îngrijorătoare

Ingrijorarea cu privire la simptomele și a vedea medicul de familie

Este perfect normal să vă faceți griji cu privire la sănătatea ta. Observand schimbarile din corpul dumneavoastră, și cum funcționează, este o parte din asumarea responsabilității pentru tine. Dar unii oameni sunt îngrijorați deranjează medicul lor mai mult decat o fac cu privire la sanatatea lor. Îmi amintesc că medicul de familie este acolo pentru a vă ajuta. Dacă sunteți îngrijorat, ei vor dori să știe.Pentru un singur lucru, ele pot fi capabil de a pune mintea la repaus. Nu există nici un punct în griji inutil în cazul în care există un motiv simplu, tratabila de simptom dumneavoastră.
În cazul în care un simptom este cauzat de ceva serios, medicul dumneavoastră va dori să le spun despre asta. Mai devreme un cancer este ridicat, cu atât mai ușor este să-l trateze și un tratament mai probabil este de a fi de succes. Deci, te duci la medicul de familie cât mai curând posibil, dacă observați simptome îngrijorătoare.
Amintiți-vă - mai multe simptome pot fi la fel de ușor simptome ale altor boli sau condiții care sunt mult mai frecvente, si de multe ori mai puțin grave, de cancer. Fiți conștienți de ceea ce este normal pentru corpul tau si uita-te pentru orice modificări. Dacă aveți un simptom care vă îngrijorează sau că este neobișnuit pentru tine, du-te la medicul de familie pentru a verifica.

                                              

Tratarea cancerului prin metoda Rudolf Breuss

Principii:
- Tumoarea canceroasa trebuie sa fie consumata de corpul insusi in timpul curei de post.
- Prin autoinfometare in timpul curei, prin privarea corpului de unele elemente (mai ales proteine), corpul consuma sau elimina tot ce nu-i apartine, inclusiv tumoarea canceroasa si orice depozite de reziduuri.
- Tumoarea este o formatiune de celule denaturate, care de obicei apare prin presiune indelungata sau iritare indelungata.
- Cancerul este mai greu vindecabil daca se consuma alimente solide si in special proteine animale.
Amestecul de sucuri:
3/5 sfecla rosie
1/5 morcovi
1/5 bulb de telina
putina ridiche neagra, mai ales coaja
un cartof mic
Exemplu: 300g sfecla rosie, 100g morcov, 100g bulb de telina, 50g ridiche neagra, un cartof mic cat un ou sau, daca nu este suportat, un ceai de coaja de cartofi, baut rece.
Ceaiuri in timpul postului:
Ceai de salvie – pentru gargara se prepara cu apa calda, nu se fierbe (doar infuzie), deoarece contine uleiurile eterice necesare gargarei. Pentru baut se fierbe 3 minute, nici mai mult nici mai putin, pentru ca astfel se elibereaza enzima necesara ganglionilor si maduvei spinarii. (se poate combina cu sunatoare, menta si roinita)
Ceai pentru rinichi – infuzie (nu se fierbe): amestecaĹŁi 40% coada calului, 30% urzici, 20% troscot, 10% sunatoare. Nu se fierbe (infuzie), se lasa 10 minute in apa calda, se strecoara, apoi peste zat se mai pune apa si se fierbe. Apoi se strecoara si se amesteca cu cealalta tura. Se consuma pe durata a 3 saptamani, fara a se depasi aceasta perioada.
Ceai de napraznic (infuzie) – obligatoriu in orice forma de cancer, mai ales dupa iradieri.
Cura totala de cancer
- In timpul curei nu este permis sa se manance nimic timp de 42 de zile; se beau doar sucurile de legume in amestec cu ceaiurile respective.
- Numai cu sucuri perfect naturale, de preferat preparate in casa.
- Se consuma numai sucul, fara pulpa (zat), pentru ca acesta este hrana solida.
- Daca ceaiul de coaja de cartofi nu are gust bun, se renunta; inseamna ca ficatul nu are nevoie de el.
- De preferat sa nu se consume mai mult de o jumatate de litru de suc pe zi.
- Se bea incet, cate o lingurita, se insaliveaza bine si apoi se inghite.
- Toate ceaiurile se beau fara zahar.
- Nu este voie numai sucul, fara ceai.
- Nu se trece brusc numai la cura, este nevoie de cateva zile pentru a va obisnui.
- Dupa cura nu se revine brusc la alimentatie.
Efectuarea curei
- dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi
- peste 30-60 minute, se bea 1-2 cesti de ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita
- dupa 30-60 minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia
- ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, iar celelalte ceaiuri de cate ori se doreste
- sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi
- Marul Lupului
Particularitati:
Cancer mamar, ovarian sau uterin – o ceasca de ceai pe zi de Alchamilla alpina + cretisoara + urzica moarta alba.
Cancerul gurii, laringelui, buzelor – gargara cu ceai de radacini de anason si buxus.
Cancerul pielii – se tamponeaza cu suc proaspat de rostopasca (nu se aplica pe plagi deschise).
Cancer osos sau pulmonar – ceai de amestec: patlagina + muschi de piatra + plamanarica + silnic + lumanarica.
Cancer de ficat – ceai de coji de cartofi.
Cancer de rect sau colon – bai de sezut sau clisma cu Marul lupului – Aristolochia clematitis (atentie, a nu se consuma, poate fi toxic !)
Cancer de stomac – ceai de pelin sau fierea pamantului.
Cancer de splina sau pancreas – cel putin un litru de ceai de salvie.
Alte indicatii:
- in cancerul gurii se ia ceai de patrunjel de camp (radacini de anason), astfel: se face gargara cu primele doua guri de ceai si numai a treia se inghite
- in timpul curei nu sunt indicate operatiile, injectiile si iradierile
- nu se face cura dupa operatie decat dupa ce trec 2 saptamani
- eventual suc de lamaie, dar niciodata suc de mere
- nici o mancare nu se consuma fierbinte, ci numai rece sau calduta
- nu stomacul trebuie sa fie stapanul tau
- Nu te teme de cancer!
Sinteza si adaptare dupa Rudolf Breuss
prof. Firicel Ciarnau